+3630 541 3007

Pr cikk

E-liquid utántöltők és e-cigik

Sokan áttértek az e-cigikre, mivel jóval olcsóbb és egészségesebb a használata.  Egy kezdőcsomaghoz nagyjából 10ezer ft-os áron lehet hozzájutni, majd a különböző e-liquidekkel lehet feltölteni a patront.

Bővebben...

Költöztesse irodáját stressz-mentesen!

Cége kinőtte régi irodáját? Ha bővül vállalkozása, előbb-utóbb nagyobb helyre lesz szükség. Ha elérkezett az irodaköltöztetés ideje, kímélje meg magát és munkatársait a stressztől: válasszon profi költöztetőt. Való igaz, hogy az irodaköltöztetés bonyolult feladat.

Bővebben...

Robogószerviz - a biztonságos közlekedésért!

Itt a tavasz, lassacskán előkerülnek a robogók, a motorok… A budapesti motor és robogószerviz magas szakértelemmel és korrekt, lelkes hozzám állással várja azokat a quad, motor és robogótulajdonosokat, akik szeretnék átnézetni a járgányt, mielőtt kimerészkednek ismét vele az utakra.

Bővebben...

Immunerősítéssel a hosszú téli hónapokra!

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a hosszú téli hónapok alatt szervezetünk több megterhelésnek is ki van téve, s ilyenkor érdemes megerősítenünk szervezetünk védekezőképességet.

Bővebben...

A bejövő linkek esetében a minőség a legfontosabb.

A jó honlap egyik ismérve, hogy megfelelő tartalom került fel rá, valamint könnyedén tudnak rajta azok is keresgélni, akik kevesebb tapasztalattal rendelkeznek. Ezek mellett persze rengeteg egyéb dolog is fontos, hiszen manapság már az egyáltalán nem elég, hogy beregisztrálunk néhány link katalógusba.

Bővebben...

Profi és gyors duguláselhárítás Pest megyében

Ha duguláselhárításról van szó, akkor általában SOS munkavégzésre van szükség, hiszen egy dugulás rengeteg kellemetlen percet okozhat. Kíváncsi, hogy milyen dugulásokat tudunk megszűntetni? Szeretné tudni, hogy mennyi idő alatt tudjuk elhárítani a dugulást? Cikkünkből minden fontos információ kiderül a duguláselhárítással kapcsolatban.

Bővebben...

Költöztetés Budapesten problémák nélkül

Előfordul az is, hogy egy ügyfél többször veszi igénybe szolgáltatásainkat, ami a jól végzett munkánknak köszönhető. Tavaly hívott egy kedves hölgy, azzal a kéréssel, hogy költöztessük el Őt Budapesten belül. Nem volt sok bútor, inkább dobozból volt nagyobb mennyiség. A harmadik emeletre kellett felhordani mindent, lift nélkül. A szokásos három órán belül végeztünk, aminek ügyfelem nagyon örült. Aztán idén újra hívott, hogy szintén költözik, de most mindent el kell vinni. Most már kétszer kellett fordulni, de közel voltak a címek, így gyorsan odaértünk. Az új lakásba sokat kellett gyalogolni a parkolótól, de szerencsére nálunk volt a molnárkocsi, így nem kis terhet vett le a vállunkról.

Bővebben...

Automata öntözőrendszer márkák és minőségek

Már a cikk legelején szeretném megemlíteni azt, hogy bármilyen, még a legjobbnak tartott automata öntözőrendszer márkából is játszi könnyedséggel tudok összerakni egy rosszul működő és hosszútávon csak a bajt hozó rendszert. Tehát ez nem jelent mást csak azt, hogy szaktudás hiányában bárki képes lesz eltolni, mert nem az egyetlen záloga a minőségnek jó termék. Ugyanannyit, ha nem többet fog a latba nyomni az automata öntözőrendszer szerelő szakember szaktudása is.

Bővebben...

Milyen az ideális öntözőrendszer?

Azt gondolom, hogy mindenekelőtt nem márkafüggő. Természetesen csak abban az esetben, ha a professzionális öntözőrendszer márkák közül kívánunk választani, de mivel jellemzően ezek érhetők el a piacon, ezért írom ezt. Így, ha minőségi alkatrészekből és szakértő és gyakorlott kezek által van összerakva a berendezés, akkor nem nagyon számít a márka. A professzionális öntözéstechnikai márkák a hazai piacon a következők: K-Rain, Orbit, Hunter, Rain-Bird, Toro és az Irritrol.

Bővebben...

Mikor telepíthető a gyepszőnyeg?

A leggyakoribb tévhit a gyepszőnyeg telepítésével kapcsolatban az, hogy télen és nyáron nem lehet végezni a telepítését. Ez annyira nem igaz, hogy mind a két említett évszakban telepítettem már jómagam is gyepszőnyeget, sőt nyáron folyamatosan telepítek is. Ez az állítás úgy igaz, hogy télen nagy fagyban és nyáron megfelelő öntözés (automata öntözőrendszer) hiányában nem lehet telepíteni! Amikor komoly fagyok vannak, akkor a fűiskolák sem szedik fel a gyepszőnyeget, ezért már csak azért is akadályoztatva van a telepítése, mert egész egyszerűen nem lehet hozzájutni.

Bővebben...