+3630 541 3007
P7,62 LED fal -fix telepítésűP7.62 LED függöny LED fal

LED közúti jelzőtábla
Teljes méretű kép megtekintése


LED közúti jelzőtábla

Ár:
Nettó ár: 0 Ft
Bruttó ár: 0 FtA jelzőtáblák legfontosabb tényezője a látószögben jelenik meg. Az autópályákra telepített jelzőtábláknál például szükséges, hogy a LED-ek fénysugár szélessége keskeny legyen, de a városokban általában a kis távolság, olvashatóság érdekében, széles sugárszélességű LED szükséges.

Kültéri LED-es közlekedési jelzőtáblák  általában több mint tíz évig működnek, kitéve a  kemény, maró hatású munkakörnyezetnek. A mi közlekedési tábláink 15 és 30 fokos látószöggel rendelkeznek. A maximális LED hőmérsékleti határ 130 ℃, ez lehetővé teszi a működését magas napfény esetében is. A lámpa UV-gátlói csökkentik  a hosszú távú, közvetlen napsugárzás hatásait

A LED lámpák alkalmazása közúti berendezéseken a következők:  forgalomirányítás:  Forgalmi jelzések, gyalogos jelek, munka övezet jelzés, figyelmeztető lámpa, változtatható jelzésképű táblák , kereskedelmi  reklám.

  1. A képernyő tervezésekor alapvető feltétel volt a kültéri használat figyelembevétele, az ipari szabványnak megfelelő, extra nagy fényerejű (> 7000nit) LEDek használata, aminek köszönhetően a tábla értékes információkkal szolgálhat a vezetőknek ködös, esős időjárásban is.
  2. Használata a beépített, vezeték nélküli, adatátviteli modul segítségével (GPRS/3G) lehetséges;  nagy távolságú, valós idejű forgalmi információk.
  3. Intelligens rendszer, amely lehetővé teszi az automatikus közúti tájékoztatást , fényerő-szabályozást, a hőmérséklet és a páratartalom beállítását, felügyel és figyelmeztet a változó feltételekre. Megvalósítja ember nélküli működését.
  4. A beépített világításvédelmi eszköz megakadályozza, hogy a termék a világítás miatt leégjen.
  5. Az érzékeny vezérlés automatikusan szabályozza a kijelző fényerejét,  a környezeti fényekkel összhangban változik, nagyban csökkentve és gazdaságosabbá téve a villamosenergia-és üzemeltetési költségeket.
  6. A termék IP65 védelmi szinttel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kijelző esős nappal is működjön.Kérdés felvetése a termékről