+3630 541 3007

Robogószerviz - a biztonságos közlekedésért!

Itt a tavasz, lassacskán előkerülnek a robogók, a motorok… A budapesti motor és robogószerviz magas szakértelemmel és korrekt, lelkes hozzám állással várja azokat a quad, motor és robogótulajdonosokat, akik szeretnék átnézetni a járgányt, mielőtt kimerészkednek ismét vele az utakra.

A robogószerviz a 17. kerületben található, nagy garázzsal is rendelkezik, ahol majd a téli tárolást is megoldhatjuk, most, a tavaszi szezon kezdetén azonban érdemes egy általános átvizsgálásra, időszakos karbantartásra elvinni a motort, hiszen elég csak a legapróbb kis hiba, amit észre sem vettünk, és máris kész a baleset!

Akik már gyermekkoruk óta foglalkoznak szinte a kétkerekű motoros járgányok javításaival – nos, ők azt vallják, itt, a budapesti robogószervizben, hogy olcsóbban megússzuk a javításokat is akkor, ha rendszeresen átnézetjük, átvizsgáltatjuk a járgányt – ez voltaképpen egyfajta szűrővizsgálat lesz, amikor is felmérik csak a motor állapotát.

Érdemes tehát szakszerűen átvizsgáltatni, rendszeres állapotfelmérésre is elvinni időnként a kétkerekű motoros járműveinket – legyen az éppen motor, robogó, quad vagy ATV – bármelyikhez értenek a srácok, és olyan lelkiismerettel veszik kézbe a motort, mintha csak a sajátjukkal bánnának.