+3630 541 3007

Költöztetés Budapesten problémák nélkül

Előfordul az is, hogy egy ügyfél többször veszi igénybe szolgáltatásainkat, ami a jól végzett munkánknak köszönhető. Tavaly hívott egy kedves hölgy, azzal a kéréssel, hogy költöztessük el Őt Budapesten belül. Nem volt sok bútor, inkább dobozból volt nagyobb mennyiség. A harmadik emeletre kellett felhordani mindent, lift nélkül. A szokásos három órán belül végeztünk, aminek ügyfelem nagyon örült. Aztán idén újra hívott, hogy szintén költözik, de most mindent el kell vinni. Most már kétszer kellett fordulni, de közel voltak a címek, így gyorsan odaértünk. Az új lakásba sokat kellett gyalogolni a parkolótól, de szerencsére nálunk volt a molnárkocsi, így nem kis terhet vett le a vállunkról.

A költözésben segített ügyfelem nővére is, aki szólt, hogy majd Őt is el kell költöztetni Veresegyházáról Budapestre. Szóval a költöztetés simán zajlott, a szokásos jó hangulat garantált volt, a bútorok nem sérültek, a kollégák jól dolgoztak, tehát a kedves ügyfelem mosolyogva költözött, sőt inkább nevetve.

Aztán hívott a nővére is. A teherautó megtelt elég rendesen, de egy kanyarban el tudtuk költöztetni, igaz Budapesten nem tudtunk közel megállni, így nem kis időbe telt, amíg lepakoltunk, de ez a munkánk hozzáállásán, és a jókedvünkön nem változtatott. Az egész költöztetés problémamentesen lett lebonyolítva. Ezzel a hölgyek nagyon meg voltak elégedve, így a múlt héten ismét felhívtak, és az utóbbi hölgyet kellett költöztetni Budapesten belül. Második emelet, bérház, két kanyar, sok apróság. röviden ennyi.

költöztetés, költözés Budapest

Bővebben: közel meg tudtunk állni a bejárathoz, ügyfelem részéről volt segítség, így csak ketten kellett mennünk. A hatodik emeletre költöztettünk, volt lift, három dolog kivételével minden befért. Összesen három hölgy segített a rakodásban. Őszintén szólva, néhány férfit lazán leköröznek. Ez volt a negyedik költöztetés, amire hívtak minket. Kétszer költöztettük mind a két hölgyet, ami a munkánkat dicséri.

Büszkék vagyunk arra, ahogy dolgozunk. Valószínű, hogy jól is csináljuk. ezt visszatérő ügyfeleim is igazolják. A pozitív véleményeket nem én találom ki. A weboldalamon, és a Facebook oldalamon is el lehet olvasni, amiket rólunk írtak. Tehát, ha költöztetésről, szállításról van szó belföldön vagy külföldön, akkor nyugodtan bízza ránk.