+3630 541 3007

Költöztesse irodáját stressz-mentesen!

Cége kinőtte régi irodáját? Ha bővül vállalkozása, előbb-utóbb nagyobb helyre lesz szükség. Ha elérkezett az irodaköltöztetés ideje, kímélje meg magát és munkatársait a stressztől: válasszon profi költöztetőt. Való igaz, hogy az irodaköltöztetés bonyolult feladat.

Általában nagyobb mennyiségű bútor mozgatása szükséges, mint egy lakás költözése esetén, kiemelt figyelmet kell fordítani a sérülékeny informatikai eszközök szállítására, és ne feledkezzünk meg az iratokról sem. A gördülékeny, problémamentes irodaköltöztetés kulcsa a megfelelő előkészítés.

Fel kell mérni az iroda paramétereit, a bútorok, dossziék mennyiségét, és különös gondot kell fordítani a csomagolásra, hogy az új irodában ne alakuljon ki káosz, minden a helyére kerüljön. Mi levesszük válláról ezt a terhet! A jól megszervezett irodaköltöztetés nem okoz problémát tapasztalt munkatársaink számára.

Önnek csak annyi a dolga, hogy elmondja igényeit, kollégáink megvalósítják azokat gyorsan, pontosan és hatékonyan. Fel vagyunk készülve a váratlan helyzetekre is, szinte nincs olyan szituáció, mellyel nem találkoztunk. Számtalan sikeres irodaköltöztetési projekt és elégedett ügyfél áll mögöttünk. Olvassa el honlapunkon eddigi partnereink véleményét, és győződjön meg róla Ön is, hogy a Servitius Group számára az első az, hogy ügyfeleink érezzék: fontosak nekünk.