+3630 541 3007

Immunerősítéssel a hosszú téli hónapokra!

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a hosszú téli hónapok alatt szervezetünk több megterhelésnek is ki van téve, s ilyenkor érdemes megerősítenünk szervezetünk védekezőképességet.

Immunerősítés céljából a legismertebb a klasszikus nagydózisú C-vitamin, melynek természetes és tablettákban kapható formáit valamennyien ismerjük – azonban azt már kevesebben tudják, hogy a természetes zöld antioxidánsok, mint amilyen pl. a friss, számtalan vitamint és nyomelemet tartalmazó zöld búzafűlé, vagy a nagyon értékes roboráló hatással bíró búzacsíra kivonatok – milyen fantasztikus immunerősítő hatással bírnak!

Immunerősítés

A 100%-osan bio, 100% hazai búzából, kíméletes eljárással készült REVERDE kapszula pedig nemcsak szervezetünk immunerősítésében játszik jelentős szerepet, hanem kiválóan alkalmazható a szív – és érrendszeri megbetegedésekre, illetve ezek megelőzésére is.

Gondoljon erre a megoldásra is, hiszen nemcsak családtagjainak egészségét óvhatja meg általa, hanem egy komolyabb immunerősítés esetén még magasabb fokú, még komplexebb hatást tud nyújtani.