+3630 541 3007

A bejövő linkek esetében a minőség a legfontosabb.

A jó honlap egyik ismérve, hogy megfelelő tartalom került fel rá, valamint könnyedén tudnak rajta azok is keresgélni, akik kevesebb tapasztalattal rendelkeznek. Ezek mellett persze rengeteg egyéb dolog is fontos, hiszen manapság már az egyáltalán nem elég, hogy beregisztrálunk néhány link katalógusba.

Sajnos a folyamatosan változó trendeknek köszönhetően a link katalógusokból szerzett linkek nem annyira értékesek, mint a régebbi időkben, hiszen a google mindent megtesz annak érdekében, hogy a linkkatalógusokból mutató linkek nem annyira értékesek, mint a keresőoptimalizálás legelején. Természetesen ez is fontos, hiszen annak ellenére, hogy nem túl értékesek a linkek, mégis fontosak.

Ezek mellett tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy sikerüljön olyan magas minőségű linkcsomagokat vásárolni, amelyek szintén nagymértékben hozzá járulhatnak a találati listákon való nívós helyezésekhez. Ugyanis minél előrébb vagyunk egy-egy kifejezésre, annál nagyobb bevételekre számíthatunk a portálunknak köszönhetően.