+3630 541 3007

Mono LED fal

A GX HD sorozat szöveges-grafikus kijelzői képesek animációk, grafikák és szövegek megjelenítésére is. A felhasználó a megjeleníteni kívánt információkat akár naponta többször is megváltoztathatja. A készülék ellenáll a különböző időjárási körülményeknek. A modul konstrukciónak köszönhetően különböző méretű kijelzőket hozhatunk létre. A szoftver segítségével egyszerűen hozhatunk létre animált szöveget és tölthetünk le grafikát külső programokból (pl. Adobe Photoshop, Flash). Lehetőség van az idő, dátum és hőmérséklet kijelzésére is különböző formátumokban.

 

 

3 különböző méretben:

Elérhető színek:

Piros                                     Sárga                                   Borostyán

Kék                                         Zöld                                    Fehér

 

Előnyök:

-Nagy felbontás

-Nagyobb fényerő

-Nincs plexiüveg elől

-Folyamatos animáció

-Nagy ellenállás az időjárási körülményeknek

-Lehetőség a kijelző bővítésére

-Beépített adapterek és vezérlők

-Automatikus fényerő szabályozás

-Lehetséges két sorban is írni

-Animációk 16 árnyalatban

-Beépített óra, hőmérő és naptár

 

Technológiai jellemzők:

-LED -válogatott CREE LED-ek                                        -Tápegység: a neves MEAN WELL gyártól

 

-Beépített 1G COMPACT FLASH memóriakártya                -Magas minőségű processzor (72MHz)

 

Fejlett LED vezérlési rendszer jelen van a legújabb RGB technológiában, amely nem csak LEDek be-és kikapcsolását teszi lehetővé, hanem minden dióda 16 árnyalatú világítását. GX HD sorozat moduljai hermetikus technológiával készültek. Köszönhetően ennek a technikának, a kijelző mérete könnyen alakítható az ügyfél személyes igényeinek megfelelően.

 

WIFI vezérlés

A kijelző WIFI WLAN-on keresztül működik, mint egy távoli készülék, amely csatlakoztatható a PC-hez hozzáférési pontokon, routeren stb. keresztül. WI-FI antenna a kijelzőbe van építve, a készlet magában foglalja a kijelző működtetéséhez szükséges programot , MS Window-zal kompatibilis. A számítógépre csak akkor van szükség, ha  megszeretnénk változtatni a kijelző tartalmát.

LAN vezérlés

A kijelző LAN-on keresztül működik, mint egy távoli készülék. Összekötő vezeték: UTP kábel, RJ-45 csatlakozókkal, a készlet magában foglalja a kijelző működtetéséhez szükséges programot, MS Window-zal kompatibilis.

Internet vezérlés

A kijelzőt interneten keresztül is vezérelhetjük. Ez lehetővé teszi, hogy bárhol a világon irányítani tudjuk a kijelzőt számítógépen keresztül, amely rendelkezik internet hozzáféréssel. Így akár akkor is megváltoztathatjuk a tartalmát, ha nem vagyunk az irodában - pl otthonról.